Hier zijn de video’s van Baraq 5 Televisie

Video’s van verschillende filmmakers o.a. ook van The Ghosthunter.nl

24/7 te bekijken online. Baraq5TV werkt mee aan diverse TV Stations zowel online als in de studio in Nederland en Belgie.
© Baraq5tv.nl All Rights Reserved.

Chateau Noisy

Ook wel genoemd Chateau Miranda Ze zeiden dat het spookte maar er was iets anders aan de hand! Deze film probeert het weer te geven wat er gepasseerd was in het verre verleden.
Baraq 5 TV
Kasteel Heers Kasteel Heers een prachtig oud kasteel met een rijke historie. Omdat er op zolder heel veel documentatie ligt over het verre verleden is het niet  mogelijk om binnen te filmen.
Vlog Heethoofden in de snackbar Tja zit je daar en ineens veranderd er van alles! Hoe gaat dat aflopen? Gaat de hele tent onderste boven. Ze hadden het niet in de gaten dat er gefilmd werd. Leuke he !!
Baraq5TV  Nieuws Bijna 20 jaar is het een puinhoop op het Kerkhof van Hulst in Zeeuws Vlaanderen graven liggen er kapot bij en er wordt niks aangedaan. Verschillende keren is de Pers er bij geweest en het blijft een troep
Vlog Jaren staat die leeg en tja even binnen gluren en dan een VLOG maken . Kwam ook nog even een priester langs nou kijk maar. Baraq5tv  Vlogs.
Kasteel Waardenburg Bornebokkie gaat op visite
Nog veel meer video’s en vlogs baraq5tv.nl  Filmkelder
          Bornebokkie in Les Dolimarts
Bornebokkie Film, opnames in ziekenhuis Oost
         Hoe zoek je o.a. een locatie?                    Nou met een Drone van uit de lucht
                   Foto reportage in ziekenhuis Menen Urban Fotograaf Baraq5tv
          Fort van Walem is nu afgesloten voor de vleermuizen Baraq5TV
                       Hij is wereldberoemd Francois Glorieux                        pianist, Componist en Dirigent. In deze                          trailer legt hij zijn turbulente leven uit en laat zijn muziek horen.                              © Exclusieve rechten  © Francois Glorieux- TGH Film exclusief!